donderdag 6 november 2008

Opgeblazen ramp

Een schitterend idee vonden we het om tijdens ons verblijf in New York een opblaasbare zetel aan te schaffen in de kampeerwinkel. En een super-de-luxe tweepersoonsluchtbed om op te slapen. De zetel leek een droom: zacht, comfortabel en omvormbaar tot tweepersoonsluchtbed voor gasten. Het bed was ok: niet super om te slapen, maar zeker te doen.
Tot na een week de zetel wel héél slap aanvoelde. Een lek. En nog één. De bijgevoegde reparatiekit in combinatie met ons doe-het-zelf-talent bleek niet te helpen.
Ook het bed zakte na een tijdje in. Met ducttape hebben we alle lekken zorgvuldig dichtgetapet, maar blijkbaar vinden luchtstraaltjes toch hun weg naar buiten. Sindsdien geloof ik ook niet meer in het dichtplakken van ramen en deuren met ducttape ter bescherming tegen een eventuele biologische of chemische aanslag, een techniek waarvoor ze hier enkele jaren geleden nog 'reclame' maakten.

Enfin, dat opblaasidee bleek uiteindelijk een luchtkasteel. Conclusie: we slapen nu als roosjes op een gewone matras, zitten gezellig in een normale slaapbankzetel en beleefden alweer een nuttige levensles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten