vrijdag 5 december 2008

fun in de Bowery Poetry Club

We hadden goesting om op café te gaan en hadden op internet gezien dat er enkele groepjes kwamen optreden in de Bowery Poetry Club. Er stond ook bij dat er een Raffle was. Dankzij wikipedia kwamen we te weten dat dit woord tombola betekent.
De sfeer in het café was super. We voelden ons een keer niet 'underdressed' en de artists liepen na hun optreden gewoon rond in het café en hielpen met de bar en de raffle. Uiteindelijk vroeg ik me zelfs af of er iemand in het café géén artist was...
Een meisje deelde genummerde rafflebonnetjes uit. De gast naast me aan de toog vroeg zich af waarvoor die dienden en ik zei hem dat dat voor de Raffle was. Hij antwoordde: "What? A waffle?" Bleek dat het een Fransman was die net als ons het woord raffle niet kende. Tombola verstond hij dan weer wel. We wonnen 'a couple of movies we don't wanna watch', een doosje snoepjes en een doos popcorn -zelf te poppen in de microgolfoven- dat we uiteindelijk aan een gelukkige hebben weggegeven bij gebrek aan zo'n oven. Nadat we hem verzekerd hadden dat het zeker geen bom was (jeeezes), bleek hij zeer enthousiast en dankbaar.
Volgende week staat de burlesque comedyshow 'Skits'n'tits' op het programma... We zijn zéér benieuwd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten