woensdag 28 oktober 2009

Schoon Gent

Ik vind dat ik nog één berichtje moet maken voor de blog [sommigen zeggen: het blog. Maar dat klinkt zo raar...] om er een deftig eind aan te breien. Anders stopt het zo plots.

Over terugkomen en al.
Dat was minder vreemd dan ik had verwacht. Alles in België is supervertrouwd. Ik had misschien gedacht dat het er klein zou lijken, maar dat is niet zo. Alleen de afstanden zijn nu wel veel "overbrugbaarder" dan voorheen. En 't is de max om met de fiets rond te sjezen langs 't water en over kasseien. Af en toe zwaaiend naar een bekende. Cuberdons zijn nog altijd megalekker en ook het tafelen is heerlijk. 't Was wel even wennen dat iedereen in de supermarkt en aan de naburige tafeltjes op café Nederlands spreekt. Eerst was er altijd een fractie van verwondering: "hé dat zijn Belgen... mja natuurlijk..."














En nu is de vraag of ik voor altijd ga stoppen met bloggen. De smeekbede van ene Maarten achter het vorige postje vraagt vast om meer. Maar dan past 'Big City Life' echt niet bij de situatie [allez, beziet die foto's, da's toch ongepast]. En over mijn leven in Gent valt niet zoveel nieuws te vertellen [hoewel hier in de citee en in mijn diverse vriendenkring wel altijd een roddelken te rapen valt, maar zwiert ge dat dan op het internet?]. Trouwens die Maarten heeft makkelijk praten, die kan onbezorgd bloggen over zijn ontmoetingen met ingebeelde Everts, Eddy's en Jean-Marie De Deckers.
Aan de andere kant lees ik zelf ook her en der op het wereldwijde web een heleboel interessante vertellingen. En nu ik begon met naailes en allerlei dingen in elkaar flans, is het misschien wel wijs om in die bloggende naaiwereld binnen te stappen...

Wie Weet, Waar [mee een Gentse rrrrr]...

2 opmerkingen:

  1. Hola pola, ik moet ook opletten met wat ik schrijf, hoor: Evert heeft echt wel lange tenen! En trouwens, ik vind die foto's van Gent wél kunnen. Is ook heel tof voor al je kersverse high class stiff upper lip homies uit NY: zien ze eens in wat voor boerengat wij leven.

    BeantwoordenVerwijderen