tag:blogger.com,1999:blog-866899274131191946.post7093953084041004361..comments2011-04-16T15:42:12.263-04:00Comments on Big City Life: De saga van 't brood - deel 1Lindehttp://www.blogger.com/profile/08253681267413403875noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-866899274131191946.post-48551574367548730962008-10-31T13:19:00.000-04:002008-10-31T13:19:00.000-04:00Ohja, smijt die bakvorm maar in de vuilbak, een ec...Ohja, smijt die bakvorm maar in de vuilbak, een echte bakker heeft dit niet nodig !!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-866899274131191946.post-53549911548325599122008-10-31T13:18:00.000-04:002008-10-31T13:18:00.000-04:00Hoe bak ik lekker brood:Les 1:- 8g droge gist- 525...Hoe bak ik lekker brood:<BR/><BR/>Les 1:<BR/>- 8g droge gist<BR/>- 525 g bloem (mag gemengd zijn)<BR/>- 290 g water<BR/>- 1 koffielepel zout<BR/>- 1 koffielepel suiker<BR/>- een beetje vetstof (olijfolie of 'beste beuter'<BR/><BR/>Les 2:<BR/>Alles goed kneden<BR/><BR/>Les 3:<BR/>ZOUT MAG NIET in rechtstreeks contact komen met de gist<BR/><BR/>Les 4:<BR/>40 minuten laten rijzen<BR/><BR/>Les 5:<BR/>Oven voorverwarmen op 220 graden celcius<BR/><BR/>Les 6:<BR/>Ongeveer een halfuur het brood laten bakken<BR/><BR/>Les 7:<BR/>Klaar is kees en smakelijk !!<BR/><BR/>Groetjes<BR/>de wakkere bakkerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-866899274131191946.post-75402210271472482972008-10-28T13:13:00.000-04:002008-10-28T13:13:00.000-04:00Vraag het is aan de culinaire cel :)Vraag het is aan de culinaire cel :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-866899274131191946.post-42792336251697407522008-10-26T16:44:00.000-04:002008-10-26T16:44:00.000-04:00Dat van dat brood herken ik! In Toronto hadden ze ...Dat van dat brood herken ik! In Toronto hadden ze ook alleen maar van dat sponsbrood. Ik heb er zelfs nooit een bakkerij gezien. Gelukkig moest ik dat maar 2 maand volhouden :o)...Succes met het brood bakken!Anonymousnoreply@blogger.com